• 1. Grunduppgifter
  • 2. Summering
  • 3. Bekräftelse
Hur många är ni?
1
Hur många är ni?
1

180404 Nässjö: Mål och motivation

Mohammed Bashir Abdi är en sann inspiratör och expert när det gäller mål och motivation. Han har tävlat i friidrott på elitnivå och berättar utifrån egna erfarenheter om hur mycket man faktiskt själv kan påverka, om man vågar ta kontroll över sin mentala inställning.

​Mohammed talar om med- och motgångar och hur hårfin gränsen mellan dessa ibland kan vara. Han ger människor verktyg att oavsett hinder eller rädslor sätta mål och öka sin motivation att nå sina mål.

Enklare förtäring och dricka serveras från 17:00. Föreläsningen startar 17:30.

Dag & Tid: Onsdag 4 april 17:00-19:00

Adress: Hotell Högland, Esplanaden 4, Nässjö

Deltagare: I samband med din egen anmälan kan du även anmäla 1-2 arbetskollegor som redan är medlemmar i ST eller kan och är intresserade av att bli medlemmar. Du kan inte anmäla bekanta eller familjemedlemmar såvida de inte redan är medlemmar i ST. Observera att icke-medlemmar kontaktas av ST.

No show-avgift: Medverkan är kostnadsfri men ST tillämpar en No show-avgift motsvarande 300 kr/person vid utebliven medverkan. Förhinder ska meddelas via avregistreringslänk i den bokningsbekräftelse som skickas ut via mejl efter din anmälan.



Fält markerade med är obligatoriska.

Läs igenom summeringen och klicka på Boka nedan!

Läs igenom summeringen och klicka sedan på Boka-knappen nedan för att skicka in din anmälan.

Tack för din anmälan!



Fält markerade med är obligatoriska.
Tillbaka
Nästa