• 1. Grunduppgifter
  • 2. Summering
  • 3. Bekräftelse
Hur många är ni?
1
Hur många är ni?
1

180411 Nyköping: Bio - Maria Magdalena

Maria Magdalena är ett autentiskt och humanistiskt filmporträtt av en av de mest gåtfulla och missförstådda andliga figurerna i historien. Filmen skildrar Maria (Oscarsnominerade Rooney Mara), en ung kvinna på jakt efter ett nytt sätt att leva. Inskränkt av dåtidens hierarkier trotsar Maria sin traditionella familj för att gå med i en ny social rörelse som leds av den karismatiska Jesus från Nasaret (Joaquin Phoenix). Hon hittar snart sin plats i rörelsen och i hjärtat av en resa som kommer att leda till Jerusalem.

ST bjuder på biobiljetten. Snacks och dricka finns att köpa i biografens kiosk/kassa.

Dag & Tid: Onsdag 11 april 17:30-20:00

Adress: Svenska Bio: Biostaden (salong 4), Norrköpingsvägen 13, Nyköping

Deltagare: I samband med din egen anmälan kan du även anmäla 1-2 arbetskollegor som redan är medlemmar i ST eller kan och är intresserade av att bli medlemmar. Du kan inte anmäla bekanta eller familjemedlemmar såvida de inte redan är medlemmar i ST. Observera att icke-medlemmar kontaktas av ST.

No show-avgift: Medverkan är kostnadsfri men ST tillämpar en No show-avgift motsvarande 300 kr/person vid utebliven medverkan. Förhinder ska meddelas via avregistreringslänk i den bokningsbekräftelse som skickas ut via mejl efter din anmälan.



Fält markerade med är obligatoriska.

Läs igenom summeringen och klicka på Boka nedan!

Läs igenom summeringen och klicka sedan på Boka-knappen nedan för att skicka in din anmälan.

Tack för din anmälan!



Fält markerade med är obligatoriska.
Tillbaka
Nästa