• 1. Grunduppgifter
  • 2. Summering
  • 3. Bekräftelse
Hur många är ni?
1
Hur många är ni?
1

 

180423 Norrköping: Tio tankar om arbete

Välkommen till en kväll med professor Bodil Jönsson under temat ”Tio tankar om arbete”. Bodil resonerar kring hur kommer det sig att vi låter arbetet ta så stor del av våra liv. Det är många som lever med en stor obalans mellan arbete och fritid. De politiska och samhällsekonomiska diskussionerna om arbete är inte till mycket hjälp i våra egna funderingar kring hur vi ska få vardagen att gå ihop. Hur ska vi orka upp till jobbet imorgon, hinna med att lämna barnen på förskolan innan det där viktiga mötet och sedan prestera fullt ut hela dagen trots dålig sömn? Och hur gör vi när det outtalat förväntas av oss att vara tillgängliga under helger och semestrar?

Under kvällen är det möjligt att köpa Bodils bok ”Tio tankar om arbete” till medlemspris (endast Swish-betalning) och få den signerad av Bodil.

Enklare förtäring och dricka serveras från 17:00. Föreläsningen startar 17:30.

Dag & Tid: Måndag 23 april kl. 17:00-19:00

Adress: Grand Hotels festsal Bankiren, Drottninggatan, Norrköping

Deltagare: I samband med din egen anmälan kan du även anmäla 1-2 arbetskollegor som redan är medlemmar i ST eller kan och är intresserade av att bli medlemmar. Du kan inte anmäla bekanta eller familjemedlemmar såvida de inte redan är medlemmar i ST. Observera att icke-medlemmar kontaktas av ST.

No show-avgift: Medverkan är kostnadsfri men ST tillämpar en No show-avgift motsvarande 300 kr/person vid utebliven medverkan. Förhinder ska meddelas via avregistreringslänk i den bokningsbekräftelse som skickas ut via mejl efter din anmälan.



Fält markerade med är obligatoriska.

Läs igenom summeringen och klicka på Boka nedan!

Läs igenom summeringen och klicka sedan på Boka-knappen nedan för att skicka in din anmälan.

Tack för din anmälan!



Fält markerade med är obligatoriska.
Tillbaka
Nästa